Jeg gleder meg til vinteren

God morgen alle sammen! Her er våre. Kommet på godt og vondt. Misforstå meg rett jeg liker våren jeg og nyter solstråler som varmer og synet av flotte blomster. Men med varmen og spirende planter medfølger det også rennende neser, kløende røde øyne og en irriterende hoste. Oh yes allergikerne i hus har merket våren på godt og vondt.

Her i helga uttalte jeg at jeg gleder meg til vinteren og du det er bare 8måneder til lillejulaften. Nei da altså det skal nok gå fint i år og må bare finnen den rette dosen med medisiner så ordner det seg nok. Men for å si det slik ble jeg ikke så skuffet noe jeg våknet opp til regn idag.

Men heisann det er tross alt mandag og ny uke så frem med positiviteten. Her skal uka planlegges og middagsmeny skrives men først av alt litt inspirasjon for uka til dere:

Vi ønsker dere alle en herlig mandag og en flott start på uka! Så skrives vi snart igjen!

(Visited 67 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Her har det snødd i dag!!!! Jeg tuller ikke….

Legg gjerne igjen et spor :)