Bokomtale: Kaktus

Jeg var så heldig som fikk en koselig forespørsel av HarperCollins om jeg ønsket å lese boken Kaktus av Sarah Haywood. Og jeg som elsker feelgood svarte selvsagt ja!

Romanen er en Reese’s Book Club Pick (skuespillerinnen Reese Witherspoons bokklubb) og New York Times-bestseller.
«I boken møter vi Susan Green som er litt som kaktusene hun samler på – det er rett og slett best å ikke komme for nær. Men det er aldri for sent å blomstre, selv ikke for en piggete kaktus. Førtifem år gamle Susan liker når ting er forutsigbare og i plettfri orden, og overraskelser er det verste hun vet. Så da moren hennes uventet går bort, samtidig som Susan oppdager at hun er gravid, skjer det hun frykter aller mest: Hun er i ferd med å miste kontrollen. Mens termindatoen nærmer seg, raser Susans verden sammen. Overraskende nok er det hos Rob, den litt suspekte, men godhjertede vennen til broren, at hun finner støtte. Kanskje er dette sjansen hennes til å finne kjærligheten og lære seg å elske seg selv – hvis hun tør å slippe taket«Boken har jo et rålekkert cover som gjør at den frister til å bli åpnet og når en først har åpnet boken så er en fanget. En følger Susan igjennom en utvikling og blir bedre kjent med henne og hvorfor hun har piggene ute og i tillegg møter en på flere spennende karakterer.

Jeg er av typen som blir fanget i en bok om den er lett å lese, spennende og en fengende historie. Denne boken hadde alt og jeg vil virkelig kalle den en pageturner. Boka er lettlest, morsom og rørende, så denne får frem både latter og tårer hos leserne.
Ikke bare er boken er forfatterens første roman så kommer boka som serie på Netflix med Reese Witherspoon i hovedrollen som Susan.
Gleder meg til å se hennes tolkning av hovedkarakteren.

Jakter du etter en feelgood bok til deg selv eller en koselig julegave! Da er denne å anbefale!

(Visited 73 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)