Cricut joy – The perfect companion to everyday crafting

I november var jeg så heldig og fikk tilsendt en ny hjelpende hånd til mine kreative prosjekter. Nemlig en Cricut Joy maskin. Jeg har vist frem både maskinen og hva jeg har laget så langt på Instagram men tenkte det var på sin plass med et mer utfyllende blogginnlegg om den også!

Om cricut joy:

Cricut Joy er Cricuts minste skjæremaskin noensinne! Den passer i en hylle eller ser flott ut på et skrivebord. Cricut Joy pakker en opp lett og setter den opp umiddelbart, noe som gjør det superenkelt å flytte fra rom til rom. Å slippe å transportere en matte, kombinert med den mindre materialstørrelsen, gjør hele systemet kompakt og bærbart.

Her er 5 cricut joy prosjekter for begynnere:

Med Cricut Joy kan jeg bare plassere den på kjøkkenbenken eller bordet og begynne å lage.

1. Dekorer lys;

  • I denne mørke tiden som vi er inni nå er det så koselig med lys. Med hjelp av cricut joy har jeg dekorert både duftlys i glass samt led-lys. En finner både quotes og fine bilder i appen til cricut joy som er passede om en ikke er så kreativ at en vil designe helt selv.

2. Dekorer små makeupbag:

  • vi har alle små ting og tang som vi har med oss i veska. Jeg laget meg en liten makeupbag som jeg skal ha mine «must have» produkter oppi. Da vet jeg alltid hvor jeg har ting og den er lett å finne.

3. kort til alle anledninger:

  • Det er alltid en anledning for et fint kort. Som bursdag, jul, påske, en oppmerksomhet osv. ved hjelp av Cricut joy kan en for eksempel lage fine «cut-out» kort hvor en både tegner og skjærer bort detaljer. Da setter en inn en passende ark i fin farge der en har kuttet bort detaljer for å få frem kortet ditt enda bedre. Bare se på kortet med lama under her.

4. små gaver:

  • Til jul dekorerte jeg julekuler med navn på som små gaver. En kan også lage vinyl navn på påskeegg og lignende!

5. Vinyl på tekstil

  • Å lage vinyltrykk på tekstil er ikke noe vanskelig så lenge en husker å speilvende det en skal trykke på! Så langt har jeg lagd både pute, t-skjorte og pannebånd med trykk og det går helt supert.

Som dere sikkert forstår digger jeg min cricut joy maskin! Og har alt kjøpt inn litt ulikt tilbehør til den som jeg tror skal gjøre min nye hobby enda mer givende!

Følg med på vår kreative ferd her og på Instagram @kreativhverdag.no

(Visited 116 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)