Skrevet av Liv Judit @ 07.04.2015. 6 kommentarer

For en stund tilbake skrev jeg et innlegg om å legge perfekt liner og perfekt winged liner så i dag tenkte jeg at heg rett og slett skulle fortelle dere om den eyelineren som er perfekt for meg og som nærmest gir meg ønsket resultat hver gang. Så i dag blir det rett og slett en produktanmeldelse av The Balm Schwing Liquid eyeliner.

Med Schwing  er det ingen problem å legge en fin liner. Denne eyelineren er bygget  opp med et supertynne felt-tip applikatoren, Schwing gir deg forsiktig kontroll over subtile og dristige linjer.

Eyelineren gir en rik, matt svart finish som ikke vil smudge, eller ta en evighet å tørke. Kjølig og kompakt, passer Schwing uansett hvor du trenger det. Enten du er hjemme eller borte, og den holder hele dagen. Den super tynne tupp-applikator gjør det enkelt å lage perfekt linje. Applikatoren er myk så for eyeliner nybegynner, er den helt super.

Så som dere sikkert forstår elsker jeg denne eyeliner. Jeg bruker ett sveip, fargen er veldig svart, og gir et perfekt uttrykk med en gang.

Emballasjematerialet er laget av plast. Så det er ikke skjøre. Et pluss for alle som er litt små klumsete som meg i en travel hverdag.

Schwing eyeliner kan kjøpes her hos makestyle.no

 

Bruker du eyeliner? Hvilken type bruker du?

*FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

#sminkeskole #foundation #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 11 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)