Skrevet av Liv Judit @ 05.06.2015. 2 kommentarer

Som småbarns mamma blir det ofte litt lite søvn med nattamming og andre småting som forstyrrer søvnen. Fa er det godt det finnes små lifesavers i hverdagen som kan hjelpe til med å minske posene under øyene. Når jeg gikk gravid fikk jeg øyene opp for ToGoSpa produktene. Dette er små geleaktigeputer med pleiende og oppfriskende ingredienser til å legge under øyet et kvarters tid. Legg de i kjøleskapet før du bruker de for en ekstra deilig effekt. Disse små geleputene inneholder Hyaluronsyre, Vitamin C & E og Aminosyrer for å fukte, berolige, lysne, drener og minimere fine linjer og hevelser under øyet; umiddelbart

Jeg har testet ut disse med coconut, disse inneholder Kokosekstrakt som tilfører fukt og næring, samt sørger for å minimere fine linjer og kråketær rundt øynene. I tillegg vil padsene berolig, fukte, kjøle og forfriske.

 Som sagt er dettte en liten lifesavers i hverdagen og jeg har alltid en pakke i kjøleskapet til et nødstilfelle.

Eyes by togospa kommer i pakker på tre, og jeg har nå testet dem ut gang på gang og bare må anbefale disse videre da dem er virkelig herlige og holder de dem lover og litt til.  Man føler seg mer våken, piggere og mindre trøtt i trynet med en gang. Nå som jeg ammer både dag og natt mister jeg jo litt av nattesøvnen min grunnet blant annet det og da er det dager en føler seg trøtt og sliten og da erdet godt å ha disse på lur i kjøleskapet for å få en litt ekstra god start på dagen en gang i blant. Disse gjør rett og slett mirakler mot trøtte øyne, for huden føles både strammere og friskere etter bruk! Jeg kan tenke meg at disse også er supre dagen derpå, på en røff mandag, på flyreise eller når du trenger en oppkvikker. 

Kan kjøpes hos Makestyle som er autoriserte fohandlere på eyes by togospa

 

Har du testet ut slike under eye treatments som disse?

 

#skjønnhetstips  #skjønnhet #makeup #sminke #skjønnhet #mammablogg #gravidblogg #togospa  #makestyle

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)