Skrevet av Liv Judit @ 05.06.2015. 2 kommentarer

God morgen og god fredag alle sammen, nå er det snart helg. Har du noen store planer for helga? Vi har så vidt jeg vet ingen planer og skal bare nyte noen fridager alle sammen som en liten familie.

Nå er vi klar for dagen i dag først av alt og værmeldingene har lovet oss en forsmak på sommeren i dag så nå krysser vi fingrene for at vi skal få oss en tur ut i finværet.

Men først av alt må vi ta oss en tur inn på badet og ta den viktige tannpussen. Jonas har til nå fått to tenner nede og vi ser at flere er på vei, da er det utrolig viktig å pusse å passe på disse små riskorna. Heldigvis synes ikke Jonas det er noe problem med å pusse tenner heller tvert i mot.. Så her sitter vi på vasken og speiler oss mens tannpussen går som en lek med sangen ?puss, puss så får du en suss? synges av mammaen. Jonas har en tannbørste fra jordan om jeg husker rett og disse er jo helt supre da dem er enkle for den å holde selv og er gode å bite på for såre gommer.

 Jeg håper bare at dette er en rutine som skal gå som en lek i mange år fremover, men faren for at tannpuss blir et kjedelig fenomen fremover i åra er nok tilstede.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#hverdag #tannpuss #mamma #mammablogg #mammaliv #trilletur #baby #babyutstyr

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)