Et mandags tips

Jeg drikker ikke alkohol, har smakt men det er ikke noe for meg. Men når vi er ute på noe er det liksom litt kjipt å drikke Pepsi Max som jeg drikker litt for ofte allerede men med mangel på fantasi til noe annet blir det ofte det samme. 

Men nå har jeg funnet noe nytt og det skal jeg tipse dere om. For om du er avholds, eller kanskje bare vil ha et alkoholfritt alternativ en kveld må dere sjekke ut Leske.no! 

Leske.no er enkelt og greit en nettbutikk som selger en hel rekke alternativer til alkohol. 

Verden er full av spennende alkoholfri drikke, og vi jakter på produsenter som lager kvalitetsvarer du kan nyte med god samvittighet. Til mat, fest eller bare til kos. Null alkohol, mindre sukker, ingen hangovers – kun forfriskende, premium drikkevarer og god stemning.


Herlig ikke sant? Hos leske.no kan du kjøpe deg dine favoritter eller så kan du gjøre som jeg gjorde i går! Bestilte meg en eske med alkoholfri drikke. Og jeg gleder meg til å smake! 


Akkurat nå har dem et tilbud som faktisk går ut i dag hvor du får -100kr om du bruker koden «eskemedleske17»

Å du mens du venter på din eske med leske kan du jo titte på deres oppskrifter på Moctails som du kan lage mens du venter! 

(Visited 91 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)