Start dagen med et smil!

God mandag alle sammen! Jeg er vel blant fåtallet som liker mandager? Jeg liker tanken på å få starte en ny uke med blanke ark og da er jo mandagen springbrettet for resten av uka! Så ta imot mandagen med åpne armer!

Jeg har et mål for denne uka å det er å holde fokus! Jeg har jo et håp om å inspirere flere til å være kreative med dem små og da må jeg hele tiden nå ut til nye og vise flere lure tips. Så midt mål er å holde fokus så vil jeg nok få det til. 

Idag er det siste dagen i juli og i morgen starter vi på siste sommermånedene. Tiden går skummelt fort men helt ærlig gleder jeg meg til høsten også. Jepp jeg er en slik en også, som elsker høststormer med fyr i peisen, tente lys og et varmt pledd. 

Men først må vi nyte resten av sommeren, la oss starte med en liten inspirasjons collage siden det er mandag.

Okey, jeg ser det nå. Collagen min bærer preg av litt høst også men la oss si det slik, høsten stormet uten for alt i går. Så vi tyvstartet litt rett og slett.

Planen for dagen er enkel, vi skal en tur på biblioteket, handle litt mat og kose oss. 

Hvilke planer har dere? Fortell meg gjerne! 

(Visited 185 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)